Followers

Happy New Year!! yuhuhu

Friday, December 31, 2010
Di kesempatan ini, hazel nak ucapkan selamat tahun baru 2011.. Thanx buat yang sudi membaca entri ku ini yang tak seberapa ni. Walaupun ada karakter yang sengal, sakit hati dan menyampah... sebagai contoh watak Alan dalam novel siapakah kekasih hatiku? kalian masih lagi sudi nak baca novel ni..
ni hazel dah postkan entri yang baru, harap suka.. novel kisah budak matrix..harap suka. kalau novel SKH tu dulu, hazel tulis pasal orang dewasa .. kisah sedih-sedih.. kali ni hazel nak buat kisah remaja pulak. haha.. sudi-sudilah komen ye.. nak tahu feedback.. taknak la syok sendiri menulis padahal yang membaca naik menyampah.. hehe

haha.. apa-apa hal.. hazel nak mulakan tahun baru ni, dengan idea-idea yang baru (harap-haraplah... ada) supaya hazel boleh terus post entri kat blog ni..
peace ^________^

okay lah .. apa-apa pun .. selamat tahun baru 2011..

p/s: dah bertambah lagi usia.. hurm...